Betta på Fotbolls-EM 2016

Av | 10 juni, 2016

Fotbolls-EM utan Anders Svensson

Fotbolls-EM är i gång, denna gång utan Anders Svensson…


Årets stora fotbollsevent är igång! Äntligen får vi se våra favoriter spela boll på de underbara franska arenorna och heja fram våra lag. En fotbollsfest som den här blir ännu roligare om man gör en liten satsning på sitt lag och det är något som spelbolagen vet om. De har i veckor nu haft flera olika sorter kampanjer för att få oss att välja just deras sida för att lägga våra spel om pengar. Frågan är ju hur man ska veta vilket eller vilka bolag man ska välja för att känna sig både trygg och nöjd oavsett vad resultatet i matcherna sedan blir? Vi försöker här ge dig några bra exempel på sidor som du kan lita på att de har en ärlig sportbetting så att du kan känna dig lugn och verkligen njuta av matcherna.

Bolag med betting

· Svenska spel – Det svenska spelmonopolet som ger dig helt OK odds och som är en stabil och välkänd plattform för spel om pengar på sport.

· Leo Vegas – Med sin nya sportbok så har de nu en starkare sida än någonsin. Utöver att vara ett casino på nätet så är de nu en slagkraftig sportbettingsida där du får bra odds, bra välkomsterbjudande och skattefria vinster.

· Bethard – I reklamfilmen där vi ser Dragomir Mrsic, från Snabba Cash-filmerna, i en stentuff roll där han talar om att du får 100% bonus på sportbettingsidan som ny kund och där du kan vinna en exklusiv resa till Frankrike och se på fotboll. En bra sida där du kan känna dig trygg att satsa pengar.

· Bet365 – kanske en av de mest kända spelsajterna för sportbetting utöver Svenska Spel. De har ett odds på 101 just nu att Sverige vinner EM och erbjuder nya spelare 100% bonus på sportspel.

· Unibet – En sida som erbjuder en väldigt stabil sportbok och också en hel mängd olika kampanjer och erbjudanden i samband med EM 2016.

· Ladbrokes – Ett väletablerat spelbolag som ger dig som ny kund pengarna tillbaka om ditt spel inte går in. En mycket bra spelsida som har lång tradition.

Det finns mängder av sidor på nätet som erbjuder sportbetting bonusar och det gäller att ha koll på några saker när man väljer vilken sida man ska använda för att lägga sina slantar på en match eller ett slutresultat. Det första man ska kolla på är om de är licensierade att bedriva spel och dobbel i ett europeiskt land. Det kan man läsa om på deras sidor antingen i sektionen som heter "Om oss" eller liknande eller allra längst ner på sidan du besöker. Varför är det så viktigt undrar du kanske? Jo, anledningen är att om du väljer ett utomeuropeiskt bolag så är du skyldig att betala skatt på dina vinster och det kan bli en ganska dyr och långdragen process att försöka deklarera det. Spelbolag inom EU har skattefria vinster för dig som spelar i Sverige och du behöver inte redovisa någonting alls.

Det andra man ska ha noga koll på är vad de har för omsättningskrav på sina bonusar. Om man fått gratis pengar att spela för så är det högst sannolikt att de vill att du stannar kvar ett tag på deras sida. Omsättningskrav är att du som spelare måste omsätta bonuspengarna ett visst antal gånger innan du kan ta ut någon vinst. De brukar vara på mellan 25 till 60 gånger pengarna och det är en god idé att ha koll på det innan man accepterar erbjudandet.

Spela smart

Det är väldigt enkelt att spela om pengar, det är betydligt svårare att vinna när man gör det. Använd hjärnan mer än hjärtat när du väljer dina spel och var påläst när du ska satsa. En engelsk tidning som gjort en lista på var de tror att lagen kommer hamna har utgått från vad varje spelare bör göra. Lagets form, tränarens form, storspelare i lagen och hur de presterat tidigare. Det finna en anledning till att de tror att Sverige kommer på en 12:e plats och samma anledning är det att spelbolagen erbjuder mellan 85-100+ i odds för att Sverige skulle vina hela EM. Laget är inte tillräckligt bra och även om vi har Zlatan så kommer det troligen inte att räcka hela vägen. De spelbolag som är seriösa har liknande odds på lagen och de räknar fram dem först genom att ha stenhård koll på samtliga spelare i lagen och deras kondition och hur de presterat, oddsen justeras sedan allt eftersom människor börjar lägga pengar på lagen. Ju fler som satsar på att ett lag ska vinna ju lägre blir oddset.

Satsa aldrig mer pengar än vad du har råd att förlora! Spel om pengar ska vara underhållande och ge matcherna en extra krydda och lite mer spänning. Att spela bort pengar man egentligen behöver till något annat är inte något vi rekommenderar.