Fotbollen förenar och berör

Av | 1 februari, 2010

Fotboll är en av få sporter som utövas över hela världen och sporten fotboll är något som berör väldigt många – vem blir inte glad när ens favoritlag gör mål coh vem blir inte ledsen när de förlorar? Har du tänkt på att när det går bra, säger sportkommentatorerna att "vi gjorde mål och vann matchen" och när det går dåligt så "förlorade de matchen".

Sporten fotboll utövas på många olika nivåer runt om i världen; som fritidssysselsättning, motionsutövning och som heltidsutövning för fotbollsspelare som Anders Svensson och Ronaldo i sina fotbollsklubbar och sporten fotboll är en internationellt uppskattad sport, inte minst den spanska och engelska fotbollen.

Det finns olika sätt att se på fotbollsmatcher, oavsett om det är i allsvenskan elller i Premier Leauge. Vissa åker på fotbollsresor runt om i Europa, andra sitter med goda vänner framför TV:n och ser på allsvensk match. För en del matcher krävs ett abonnemang för att kunna se matchen och detta går att teckna på www.csports.se

Om fotboll ser fotbollen som någonting positivt – även om det finns huliganer som tar till våld i samband med fotbollsmatcher. Fotboll ska vara något positivt och fotbollsvåldet går att förhindra om vi tillsammans verkar för en bra fotbollskultur. Manifestera gärna i samband med att du går på fotboll – jubla när det går bra, trösta när det går dåligt, men ta inte till våld.