Etikettarkiv: Engelsk fotboll

Liverpool gör sig startklart

Många ögon riktas nu åt Liverpool tack vare deras senaste resultat mot topplaget Bayern Mucnhen som dock bara var en träningsmatch, men som ändå sänder klara signaler åt motståndarna som väntar i Premier League. Laget krossade alltså den tyska maskinen och laget Bayern Munchen med 3-0 efter mål från både Sadio Mane samt Mohamed Salah.… Läs mer »

Champions League har kickat igång

Svenska fotbollsfans behöver inte sörja att allsvenskan tar slut och vintern kommer, utanför Sverige fortsätter nämligen fotbollssäsongen. En av Europas främsta ligor, Champions League, är redan inne på tredje veckan och dramat är i full gång. Förra året vann spanska Real Madrid det prestigefyllda mästerskapet och de siktar nu mot en tolfte seger. Men att satsa… Läs mer »

FA-cupens kvartsfinaler

Vissa fotbollsligor har uppehåll just nu, såsom Allsvenskan, medan andra spelar på för fullt. Det finns dock nyheter att läsa både om de ligor som har uppehåll, i så fall vad gäller spelarövergångar, skador, träningsmatcher, prognoser inför nästa säsong och så vidare, och om de ligor som fortfarande spelar, exempelvis FA-cupen i England. Vi rekommenderar… Läs mer »

Sport hela året om…

För många innebär sommaren ett skönt avbrott från arbete och stress och ett tillfälle att slappna av och njuta. Hur skönt det än låter innebär sommaren 2013 även en tomhet för inbitna fotbollsfans, då de flesta ligor tar ett uppehåll. Denna sommaren saknar även stora mästerskap, såsom EM och VM, så nu när säsongen kommit… Läs mer »

Fotbollen förenar och berör

Fotboll är en av få sporter som utövas över hela världen och sproten fotboll är något som berör väldigt många – vem blir inte glad när ens favoritlag gör mål coh vem blir inte ledsen när de förlorar? Har du tänkt på att när det går bra, säger sportkommentatorerna att ”vi gjorde mål och vann matchen” och när det går dåligt så ”förlorade de matchen”.