Etikettarkiv: om fotboll

Skadefri kropp – så kan du arbeta proaktivt!

Att göra en Neymar har blivit en av sommarens stora snackisar som resulterade i ”Neymar challenge” som gjorde parodier av fotbollsspelaren Neymars alla filmningar på fotbollsplanen. Även om Neymar kan ha fått lite ont i samband med närkontakt med andra fotbollsspelare på planen, kan fotbollsspelare skadas i samband med fotbollsmatcher.

Några saker du kanske inte visste om Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo är kanske en utav de bästa fotbollsspelarna i historien och därmed ett namn som de flesta känner till, fotbollsintresserade eller ej. Det finns dock några intressanta fakta som även de mest inbitna fotbollsfansen kanske inte känner till.   ”CR7” ville inte ha nummer 7 När Ronaldo kom till Manchester United så bad han… Läs mer »

Champions League har kickat igång

Svenska fotbollsfans behöver inte sörja att allsvenskan tar slut och vintern kommer, utanför Sverige fortsätter nämligen fotbollssäsongen. En av Europas främsta ligor, Champions League, är redan inne på tredje veckan och dramat är i full gång. Förra året vann spanska Real Madrid det prestigefyllda mästerskapet och de siktar nu mot en tolfte seger. Men att satsa… Läs mer »

Spela smart – spela Ronaldo!

Visst är det spännande att läsa om när Cristiano Ronaldo lämnar fotbollsplan utan att säga något till islänningarna när det blir oavgjort mellan Portugal och Island? Förvisso är det medier som framställer detta på sitt sätt och vill förvärra detta på olika sätt, men det är kutym att visa lite välvilja trots en icke-vinst. Ronaldo… Läs mer »

Erik: ”En berättelse från Gothia Cup”

Det har gått några månader sedan min dotter och jag kom hem från Gothia Cup, men jag tar ändå tillfället i akt att berätta om denna fantastiska upplevelse. Gothia Cup är, för den som inte redan känner till det, världens största fotbollsturnering för ungdomar. Turneringen går av stapeln varje sommar i Göteborg och gästas av… Läs mer »