Liverpool gör sig startklart

Av | 10 augusti, 2017

Många ögon riktas nu åt Liverpool tack vare deras senaste resultat mot topplaget Bayern Mucnhen som dock bara var en träningsmatch, men som ändå sänder klara signaler åt motståndarna som väntar i Premier League. Laget krossade alltså den tyska maskinen och laget Bayern Munchen med 3-0 efter mål från både Sadio Mane samt Mohamed Salah.

Inte nog med det, Liverpool verkar ha haft ett vattentätt försvar och såg till att inte ett enda avslut på mål skedde från Bayern.

”Liverpool vs Cardiff” by Sports Encounter

Det är alltså knappt två veckor kvar tills den stora premiären som många har väntat på, nämligen Premier League och Liverpool visar just nu att det formen är på gång. Det var under tisdagskvällen som ligamästarna i Tyskland Bayern Munchen åkte på storstryk. Och det vart imponerande insatser från Liverpool som spelare på hemmaplan. Ledninsmålet kom i sjunde minuten då Sadio Mane tryckte till och satte 1-0. Det var en vikarierande målvakt som stod för Manuel Neuer och som alltså släppte in hela tre mål. Jurgen Klopp kunde ännu en gång jubla efter dryga trettio minutres spel när Mane återigen fick chansen att trycka till den, och inte var det för jäves denna gången heller, utan med en nick så satte han 2-0. Tvåmålsskytten som är nyförvärvad från Roma har alltså redan visat sig vara värd pengarna och kan tryggt räkna hem ett par poäng personligen.

Avslutning

Andra halvlek så lyckades Liverpool att trycka in ännu en boll via spelaren Daniel Sturridge som fastställde ett slutresultat på 3-0. Och detta är alltså en viktigt seger för Liverpool som tar med sig denna vinst och möter Atletico Madrid i finalen. En tredjeplats spelas det om för Bayern Munchen och Italienska Napoli.

Det återstår att se hur topplagen kommer att prestera, som vanligt går det att följa https://extra.bet365.com/news/sv/ och andra spelbolag för att se om några oddsändringar har skett i samband med vinster, transfers eller annat.

”Coutinho” by anwo00

En spelare ut, en annan spelare in

Liverpools stjärnspelare Philippe Coutinho sägs vara nära att gå över till Barcelona och det är ett hett pratämne i olika internationella medier. Samtidigt så verkar det som att Merseyside är beredd att flika in med en ersättare i form av Christina Pulisic, detta om det nu är så att en transfer blir av.

Det har tidigare pratats om att just Phillippe kan lämna för att istället ta och ansluta sig till Barcelona. Den spanska klubben har uttryckt stort intresse för mittfältaren från Brasilien. Dock så har Liverpool markerat med att man inte är redo att sälja sin stjärnspelare och tränare Klopp har enligt flera medier sagt att Coutinho ej är till salu. Under tiden som vi hör det ena och det andra så florerar flera rykten och mycket pengar är det snack om.

Dock så verkar det alltså som att Liverpool har en spelare som kan komma att ersätta Coutinho om nu så blir fallet att han lämnar. Enligt medier är det i så fall den unge spelaren Christian Pulisic som nu spelar i Dortmund som finns på Jurgen Klopps radar. Den amerikanska spelaren har på kort tid imponerat på tyskarna och har gjort flera mål i både Bundesliga som Champions League.