Spela smart – spela Ronaldo!

Av | 17 juni, 2016

Visst är det spännande att läsa om när Cristiano Ronaldo lämnar fotbollsplan utan att säga något till islänningarna när det blir oavgjort mellan Portugal och Island? Förvisso är det medier som framställer detta på sitt sätt och vill förvärra detta på olika sätt, men det är kutym att visa lite välvilja trots en icke-vinst.

Ronaldo ses annars som en av världens bästa och främsta fotbollsspelare genom tiderna. Detta är helt förståeligt, då han är mästerlig när det gäller att agera på fotbollsplanen (om en nu räknar bort ovanstående eventuella incident) och för att skapa och göra mål. Ronaldo har även ett eget klädmärke, CR7, och det har även skrivits en biografi som har släppts som både bok och på DVD.
   Precis som Ronaldo är det många kända idrottsprofiler som har skapat egna klädmärken eller varit modeller för sådana. Björn Borg, Fredrik Ljungberg och Anders Svensson är tre exempel på idrottsprofiler som har visat styrka genom sin skönhet och/eller kompetens för att tänka business och en helhet, även efter en idrottskarriär.

Det skulle vara kul att se Ronaldo spela en match mot andra kända idrottsprofiler, inom fotbollen framför allt. Vad sägs om en match där både Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, Svensson och Albornoz är med och spelar – det skulle bli succé och biljetterna till den matchen skulle förmodligen gå åt som smör i solsken. Undrar hur målrikt det skulle bli och hur spelresultatet skulle bli från en sådan match? I nuläget skulle det bara spekuleras i om detta, men det är så som spelet är uppbyggt i sig – spekulation – men det finns bettingbolag som erbjuder spel och betting. Läs gärna om Lottolands EM 2016 erbjudande och spela på andra matcher som pågår just nu i fotbolls-EM i Frankrike. Tänk på att bara spela för pengar som du har möjlighet att avvara, så att du kan vara glad även vid en förlust! Spela smart – spela Ronaldo!