Sveriges bästa fotbollspelare

Av | 10 februari, 2010

Det finns många som utövar den härliga sporten fotboll och det finns en del som blir legender och profiler för evigt. Vi ger dig en sammanställning över Sveriges bästa fotbollspelare genom tiderna som vi anser borde ingå i Sveriges bästa fotbollslag:

Kennet Andersson

Kennet Andersson

En av Sveriges bästa fotbollspelare genom tiderna – Kennet Andersson – som spelade i IFK Göteborg under flera år och gjorde många mål under fotbolls-VM 1994. Många gillar hans målgester och han har rekord i antalet gjorda mål i ett och samma VM.
 

 

 

Anders Svensson

Anders Svensson

Mittfältaren Anders Svensson från fotbollsklubben Elfsborg är en självklar fotbollspelare i Sveriges bästa fotbollslag genom tiderna. Lyckas ofta med sitt spel och stöttar sina medspelare för att nå en gemensam framgång i fotbollspelet.

 

 

Tobias Linderoth

Tobias Linderoth

En fotbollsspelare med goda ledaregenskaper som just nu har timeout från fotbollen. Tobias Linderoth har spelat som mittfältsspelare för det svenska landslaget och har en human och sund inställning. Förhoppningsvis kommer han tillbaks till fotbollen, kanske som lagkapten?

 

 

Martin Dahlin

Martin Dahlin

Martin Dahlin är en anfallare inom fotbollen och var en nyckelspelare som var mycket värt för Sverige för att skörda framgångar i samband med det svenska fotbollsbronset i USA 1994.

 

 

Olof Mellberg

Olof Mellberg

Olof Mellberg har spelat för AIK, men spelar för närvarande i den grekiska superligaklubben Olympiakos. Är en av Sveriges bästa fotbollsbackar och har varit lagkapten för det svenska fotbollslaget.

 

 

Tomas Brolin

Tomas Brolin

Tomas Brolin är en av den truppen som tog brons i USA 1994 och är en av Sveriges genom tidernas bästa mittfältare. Han har sedan länge lagt av med fotbollen, för att sysselsätta sig som krögare.

 

 

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic är grabben från Rosengård i Malmö som blivit internationellt känd för sin förmåga att spela fotboll och de tricks som han gör på fotbollsplan. Är en av världens mest betalda fotbollsspelare och spelar för närvarande FC Barcelona.

Även om en fotbollsspelare gör allt den kan för att få till stånd en vinst för laget, så behöver fotbollsspelaren lite lugn och ro ibland och koppla av. Med Sveriges bästa casino guide finns möjligheter till att kunna spela under kontrollerade former och samtidigt få den avkoppling för att sedan kunnna gå ut på plan och ha siktet på att göra mål på fotbollsplanen!